Woning kopen in Reitsum?

Er zijn nog vijf bouwkavels beschikbaar, variërend vanaf 500 m2 tot ongeveer 1500 m2 waar vrijstaande woningen geheel naar eigen wens kunnen worden gerealiseerd. De kavels worden geheel bouwrijp opgeleverd, inclusief ophoging terrein, graven van een sloot, aanleg toegangsdam, riolering etc.  De prijs per m2 bedraagt €105,00 inclusief BTW.

 

3D impressie beganegrond vrijstaande starterswoning3D impressie beganegrond

 

Wonen en leven in Reitsum

Het dorp Reitsum is het centrumdorp van de Flieterpen waartoe Ginnum, Lichtaard en Jannum behoren. Ook een deel van de inwoners van Jislum zijn sociaal verbonden met de Flieterpen.


Het dorp Reitsum heeft 150 inwoners en in totaal hebben de Flieterp dorpen 400 inwoners. In het centrumdorp zijn nog allerlei voorzieningen zoals een school, dorpshuis, kerk en diverse Bed&Breakfast. Reitsum is goed bereikbaar en ligt iets meer dan 20 autominuten van Leeuwarden.

Reitsum

Het friese terpdorp maakt deel uit van de gemeente Ferwerderadiel, een plattelandsgemeente aan de Waddenzee met veel natuur, ruimte, rust en schone lucht op 10 minuten rijden van de elfstedenstad Dokkum. In Reitsum vind u geen grootschalige bouw en industrie. Kortom een heerlijk gebied om te wonen en te recreëren. In Reitsum aan de weg naar het terpdorp Jannum wordt hard gewerkt aan een kleinschalig uitbreidingsplan waar maximaal 6 woningen zullen worden gerealiseerd. De bouw van de eerste woning is voorzien in het voorjaar van 2014. Door de unieke situering, de royale kavels en de ruime opzet heeft dit plan een sfeervolle en ruimtelijke uitstraling.

Voor inlichtingen neemt u contact op met Tseard Broos, 0519-339350 of info@tbroos.nl