Aanbouw & serres

Om uw woning of bedrijfsruimte te vergroten is een aan- of opbouw een goede investering. Hierbij kunt u denken aan opbouw, bijvoorbeeld een overkapping van uw bestaande garage. Bij aanbouwen is echter veel vergunningsvrij mogelijk. Een voorbeeld hiervan is een afsluitbare serre welke als extra ruimte te gebruiken is. Ook kunt u met een serre-achtige uitbouw uw bestaande ruimtes vergroten.

Wij  begeleiden u graag bij deze keuze. Door onze meer dan 20 jaar ontwerp-ervaring kunnen we u uitstekend van dienst zijn om tot de juiste beslissing te komen. In overleg bespreken we wat voor u het beste ontwerp en de meest passende materialen zouden kunnen zijn. We zoeken hier een passend bouw-concept bij, bijvoorbeeld het type serre wat het beste bij uw wensen past, en zorgen voor een passende partner die het project kan uitvoeren.

 

 

Denkt u na over een aan- of opbouw? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen voor een gratis offerte op maat. Na de realisatie van het project controleren we met u de uitgevoerde werkzaamheden. Tot slot ontvangt u van ons de garantievoorwaarden en leggen, wanneer dat gewenst is, een periodiek onderhoudsplan vast. Wij maken waar wat we beloven. Ontdek het zelf.