Unieke kans

Halfvrijstaande NOM (nul op meter) woningen aan de Jislumerdyk te Burdaard.
Nabij de voormalige sportvelden van Burdaard vindt dit najaar nieuwbouw plaats. Een unieke kans om uw droomhuis te bouwen op een speciale ruime bouwkavel (vanaf 350m²) Hier ervaar je rust, ruimte en de mooie blauwe luchten, terwijl vele voorzieningen zoals school, zwembad, MFC en winkels binnen handbereik zijn.
 
De royale woningen kenmerken zich door de architectuur wat prima in de dorpsbebouwing van Burdaard past. De buitenmuren worden opgetrokken in een roodachtige/donkere baksteen en het dak wordt bedekt met een donkere gebakken pan. De woningen zijn onderhoudsarm (geen schilderwerk a/d buitenzijde)
 
Deze woningen zijn slim ingedeeld. Kenmerkend zijn de royale woonkamer en keuken. Op de begane grond bevindt zich verder de entree met toilet en trap naar de verdieping en inpandige berging. Aangebouwde garage, carport of slaapkamer beneden is optioneel. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer. De vliering is bereikbaar d.m.v. een vlizo trap.
De woningen zijn gasloos, zeer goed geïsoleerd en worden verwarmd d.m.v. een warmtepomp waarvoor elektriciteit nodig is. Per woning komen er maar liefst 21 zonnepanelen op het dak zodat bijna alle benodigde elektra zelf opgewekt wordt. Uw maandelijks woonlasten zijn hierdoor erg laag.
 
 
 
Heeft u interesse? Vraag dan de uitvoerige technische omschrijving aan. Bel 0519- 339350 of mail info@tbroos.nl met Tseard Broos.
Voor een vrijblijvend adviesgesprek kom langs (na afspraak) bij mij op kantoor Iedyk 18 9107GD Jannum.